Begijnhofconcert

BEGIJNHOFCONCERT 2023

Het bestuur van het Begijnhof Breda nodigt u uit voor het elfde Begijnhofconcert op zondag 21 mei 2023 om 11.00 uur. Dit openluchtconcert zal worden uitgevoerd door Fanfare Wilhelmina uit Hoogeloon.

Fanfare Wilhelmina uit Hoogeloon staat in de Brabantse regio “De Kempen” bekend als één van de betere fanfares uit deze regio. De muziekvereniging is opgericht in 1907, bestaat uit een fanfareorkest en percussiegroep en heeft een grote groep jeugdleden in opleiding. Centraal uitgangspunt is dat elke muzikant, jong en oud, met plezier muziek kan maken bij Fanfare Wilhelmina. Het fanfareorkest telt ruim 50 muzikanten en is in november vorig jaar gepromoveerd naar de eerste divisie onder leiding van dirigent Jan van Hove. Voor het eerst in de geschiedenis speelt het fanfareorkest op dit niveau. Zeker gezien de moeizame jaren vanwege corona is dit een topprestatie te noemen, waar de vereniging heel trots op is.

Bij twijfel over de weersomstandigheden vindt u op de website www.begijnhofbreda.nl informatie over de doorgang van het concert op het Begijnhof zelf danwel op een binnen-locatie.

Aanmelden is mogelijk via: info@begijnhofbreda.nl  Na ontvangst van een bevestigende e-mail bent u gegarandeerd van een gereserveerde zitplaats.

Bij twijfel over de weersomstandigheden vindt u op deze website informatie over de doorgang van het concert op het Begijnhof zelf danwel op een binnen-locatie van de Koninklijke Militaire Academie. Indien het concert plaatsvindt op Defensieterrein, dan worden alleen personen toegelaten waarvan een aantal benodigde gegevens staan opgenomen op een gastenlijst. Ieder dient zich bij binnenkomst dan met een geldig paspoort of identiteitskaart te legitimeren.