Begijnhofconcert

BEGIJNHOFCONCERT 2022

Het bestuur van het Begijnhof Breda nodigt u uit voor het tiende Begijnhofconcert op zondag 22 mei 2022 om 11.00 uur. Dit openluchtconcert zal worden uitgevoerd door de Fanfare St. Joris uit Dorst.

St. Joris is een bloeiende vereniging en bestaat uit ongeveer 40 muzikanten. Het orkest verzorgt regelmatig optredens. In november 2019 won het de eerste prijs op het concours in Terneuzen. St. Joris is een gezellige vereniging voor muzikanten van alle leeftijden. De liefde voor muziek staat centraal. Er wordt muziek gemaakt op een goed muzikaal niveau uitgaande van een breed repertoire van ontspannende en inspirerende blaasmuziek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Frans van Dun.

Bij twijfel over de weersomstandigheden vindt u op de website www.begijnhofbreda.nl informatie over de doorgang van het concert op het Begijnhof zelf danwel op een binnen-locatie.

Aanmelden is mogelijk via: info@begijnhofbreda.nl  Na ontvangst van een bevestigende e-mail bent u gegarandeerd van een gereserveerde zitplaats.