Scouting Haagse Beemden feliciteert Begijnhof

De Juniorstam van Scouting Haagse Beemden levert al jaren een bijdrage aan de activiteiten van het Begijnhof. Leden van de stam verzorgen onder meer het jaarlijks opbouwen en afbreken van de kerststal en assisteren bij het Begijnhofconcert en de kerstactiviteiten. Enkele jaren geleden knapten ze de houten kerststal van het Begijnhof zelfs helemaal op. “We hebben de stal toen weken in ons clubgebouw gehad en moesten hem telkens afbreken als er een activiteit was. De bestuursleden van onze scouting hebben wel eens met de wenkbrauwen gefronst toen ze ons bezig zagen. Maar ook zij wisten dat het voor een goed doel was”.

“Het was bij andere acties wel eens een klus om stamleden te enthousiasmeren, maar als het om de activiteiten van het Begijnhof gaat dan is iedereen wel bereid om een helpende hand te bieden. Het moet uiteraard wel uitkomen met onze studie en ons werk” aldus Milou de Nie van de Juniorstam.

Scouting Haagse Beemden wenst het Begijnhof en haar bewoners van harte proficiat met hun 750-jarige bestaansjubileum en voegt daaraan toe: “Het Begijnhof kan uiteraard op onze steun blijven rekenen!”.’